top of page

Avl og Valper

Jeg avler kun på mentalt og fysisk friske hunder, og følger NKKs etiske regler for avl og oppdrett. Jeg gjør kombinasjoner jeg har tro på, og ut i fra de beste forutsetninger jeg har kunnskap om.

Dersom du er interessert i en valp fra Novanord, ta kontakt med meg for en hyggelig hundeprat. Jeg selger kun valper til hjem som jeg føler meg sikker på kan gi en valp det den trenger, og er forberedt på at en hund lever i over 15 år.

Jeg ønsker å følge opp valpene og dere som valpekjøpere i tiden etter levering, og så lenge dere ønsker det. Dette for å kunne gi råd og veiledning i perioder det kan være behov for det. Det er like viktig for meg, som for dere å kunne ha noen å stole på.
Det er også viktig for min avl og følge opp hvordan valpene utvikler seg.

 

Jeg stiller som krav at alle valper etter mitt oppdrett deltar på kurs og treninger den første tiden, samt at jeg ønsker at alle skal være med om et par utstillinger. 

Alle valper fra Novanord har fått en god start i livet. De vokser opp i stuen her, med andre hunder, katter og barn til stede. Dersom været tilsier det, får de være mye ute de siste ukene.

Valpene får ormekur og leveres vaksinert og med Helseattest. De ID merkes og registreres i NKK. Det følger med en valpepakke med litt mat, info og litt ekstra...

bottom of page